Servicemekaniker till Släpservice i Helsingborg

Servicemekaniker till Släpservice i Helsingborg

Kort om tjänsten

Är du en ansvarstagande och självgående problemlösare? Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av praktiskt och mekaniskt arbete? Då är det kanske dig vi söker!

Till Släpservice i Helsingborg söker vi på Dreamwork nu en engagerad Servicemekaniker. Du blir anställd hos Dreamwork och arbetar som konsult ute hos vår kund, för rätt person finns goda chanser att på sikt övergå i en anställning hos kunden. Arbetet är förlagt till dagtid enligt schema måndag-fredag.

Sökord: mekaniker, montör, servicemontör, verkstad, verkstadsarbete, maskinarbete, reparatör

Om verksamheten

Släpservice i Helsingborg AB är ett familjeföretag som specialiserat sig på personbilssläp. Företaget grundades 2004 av far och son Möller men vår erfarenhet av släpvagnar sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vi finns i nybyggda lokaler på Ättekulla Industriområde, strax söder om Helsingborg. För mer info, besök www.slapservice.se

Mer om tjänsten

Arbetet består av service och reparation av personbilssläp upp till 3500 kg och sker i huvudsak i företagets verkstad på Ättekulla Industriområde i Helsingborg. I verkstaden kommer du att serva och reparera de kundsläp och släpvagnar som kommer i retur från bensinstationer. Du kommer även att utföra leveranskontroll och monteringsarbete på nya släpvagnar. På sikt kan det även bli aktuellt med arbete ute på plats hos företagets kunder i Skåne och södra Halland.

Släpservice är ett litet företag med god teamkänsla där teamet tillsammans ser till att lösa kundens behov. Du förväntas hugga i där du bäst behövs men äger också stor frihet till att forma din egen vardag.

Din profil

Som person är du självgående, ansvarstagande och ordningsam. Du har en stark arbetsmoral och är van vid att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete men lägger stort fokus på dina personliga egenskaper, har du intresset och drivet att lära dig och bidra till teamet och verksamheten kommer du långt. Vi tror även att du är en problemlösare med tekniskt intresse. I rollen träffar du mycket folk både i verkstaden och ute hos kund. Det är därför av stort värde att du är service-minded och trivs med att hjälpa folk med att lösa deras problem.

Vidare tror vi att du har:
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Minst B-körkort. BE-körkort är ett plus
  • Dator-vana (Orfala och Officepaketet)
  • Erfarenhet av enklare svetsning och arbete med glasfiber en fördel men inget krav
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav
Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.