Redovisningsekonom för omgående uppdrag i Helsingborg.

Redovisningsekonom för omgående uppdrag i Helsingborg.

Kort om tjänsten

Redovisningsekonom för uppdrag april - augusti till vår kund i Helsingborg, gärna start i mars om du är tillgänglig redan nu. Låter detta intressant, så ring Anna, 042-17 66 05.

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, koncernrapportering, bokslut

Om verksamheten

Det är ett konsultuppdrag, så du blir anställd av Dreamwork och arbetar som konsult ute hos vår kund i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Arbetet blir i gruppen som arbetar med det Nordiska säljbolaget med filialer i Danmark och Norge. De är ca 12 medarbetare på ekonomiavdelningen.
Dina arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Bokslutsredovisning
  • Avstämningar
  • Koncernrapportering (K3)
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
Din profil

Vi söker dig som är van vid likande arbetsuppgifter och är trygg i dina redovisningskunskaper. Har du erfarenhet i något av de nordiska språken är det meriterande, likaså om du arbetat i Microsoft Dynamics AX. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.
För att trivas i rollen, ser vi att du är prestigelös, engagerad i det du gör och noggrann.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Gör gärna vårt test på vår hemsida.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 042-176605
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 12 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.