Lagerarbetare - Helsingborg

Lagerarbetare - Helsingborg

Kort om tjänsten

Är du en självgående och strukturerad lagerarbetare? Har du truckkort A+B och vana av att köra truck? Då är det kanske dig vi söker!

Vi letar nu efter en duktig och ansvarstagande lagerarbetare till vår kund i Helsingborg. Du blir anställd hos Dreamwork och arbetar som konsult hos kunden. Uppdraget är på heltid och arbetstiden är förlagt till dagtid måndag-fredag.

Sökord: truckförare, lagerarbetare, logistik, industri

Mer om tjänsten

Som lagerarbetare kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av hantering av inkommande och utgående gods samt skötsel och lagerföring av produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Mottagning och rapportering av inkommande gods
  • Packning och bokning av avgående gods
  • Tömning av containrar
  • Boka tömning av komprimator samt hämtning av avfallskärl
  • Vid behov bistå på andra avdelningar
  • Samverka med produktionsledning/tryckare vid planering av det dagliga arbetet
Din profil

Som konsult hos Dreamwork verkar du som företagets ansikte utåt, vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser därför att du är en social, samarbetsvillig och prestigelös medarbetare. Du trivs att arbeta såväl enskilt som i grupp och har inga problem med att ta initiativ eller utföra arbetsuppgifter som ligger utanför dina dagliga sysslor. Utöver dina personliga egenskaper har du erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom lager/logistik eller industri.

Krav för tjänsten är truckkort A+B samt goda kunskaper i svenska (både tal och skrift), B-körkort och tillgång till bil är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.