Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Kort om tjänsten

Vi söker en kundservicemedarbetare för omgående start till vår kund i Helsingborg. Uppdraget är på sex månader, och för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden.

Sökord: kundservice, kundtjänst, ordermottagning, orderadministratör

Mer om tjänsten

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ha direkt kontakt med bolagets kunder via telefon och mail. Du kommer även att ta emot och släppa order, samt hålla koll på avtal i samband med skeppning.

Din profil

För att trivas i tjänsten, behöver du kunna hålla många bollar i luften samtidigt, ha lätt för att kommunicera och snabbt sätta dig in i nya uppgifter..
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundservice och ordermottagning.
Du har lätt för att sätta dig in i nya system och då bolagets kunder finns över hela världen, måste du behärska engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 042-176605
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.