Personbilssäljare

Personbilssäljare

Drivs du av avslut och att vara delaktig i en lyckad försäljning för nyblivna bilköpare? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig! Vi söker en säljare för nya Volkswagen personbilar och begagnatbilar mot privat och företagsmarknaden.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Kvalifikationer
Den kandidat vi letar efter har gymnasiekompetens och minst tre års dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av vårt märke, kunskaper i säljstödssystemet SAMS samt arbetat med uppsökande försäljning.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv, trivs med högt tempo och du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via "Ansök nu", senast 20: onde januari 2019. Då vi arbetar löpande med urvalet kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss, sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDVW18-86-77 i "övriga uppgifter".

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)