Garantihandläggare

Garantihandläggare

Brinner du för att göra femstjärniga affärer samt att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Stimuleras du av att nå uppsatta mål självständigt men även tillsammans med kollegor? Då kan du vara rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Din primära arbetsuppgift är att ansvara för och bedöma garantianspråk enligt Volkswagens auktorisationsbestämmelser och Din Bils rutiner. Du svarar för garantirevisionen och du fungerar som förbindelselänken mellan återförsäljare och importörens tekniska externservice beträffande garantier och reklamationsmeddelanden. Löpande utbildar och informerar du internt om förändringar samt följer upp produktkvaliteten. Du kommer även att vägleda samt ge teknisk support till verkstaden och kundmottagningen.

Kvalifikationer
Du som söker har godkänd gymnasieutbildning och teknisk vidareutbildning. Därtill har du 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som garantihandläggare. Du har god förståelse för verkstaden och dess processer samt erfarenhet av att skriva protokoll och goda administrativa färdigheter. Du talar svenska och engelska obehindrat, har god generell datavana samt goda kunskaper i Officepaketet och systemet Automaster. Du har minst B-körkort.

Har du dessutom en vidareutbildning i garantihantering samt erfarenhet av och kunskaper om Volkswagen är det meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och engagerad till att göra ett bra jobb. Du är strukturerad, självgående i ditt arbete som du alltid levererar med högsta kvalitet. Du arbetar bra med andra människor och du är lyhörd och smidig. Även förmågan att samordna grupper och arbetsuppgifter samt följa upp andras arbeten är viktigt för denna tjänst.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca. 1,5 år, med goda möjligheter för fortsatt arbete inom Din Bil Syd.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 24 juni.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDVW18-45-77 i rutan för "personligt brev".

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)