Om företaget

Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Att vara en del av ett större företag har många fördelar. Vi har en gemensam kvalitetsavdelning, ekonomiavdelning, en HR-avdelning och flera stödfunktioner som jobbar varje dag med att hjälpa våra förskolor och skolor. Detta gör att vi har mer tid till det som verkligen är viktigt - barnen!

Dibber Fyrklövern och Dibber Långvinkeln är två mindre F-5/F-6 skolor i Helsinborg. Långvinkeln är skolan mitt i city och ligger så centralt man kan komma i Helsingborg med Kärnan som sin skolgård. Fyrklövern ligger i det relativt nybyggda området, Gustavslund, med närhet till naturområden och lekparker.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av rektor!

Vi söker en erfaren rektor för en spännande tjänst som rektor för två mindre grundskolor i Helsingborg.

Som rektor på Dibber bottnar du både i det pedagogiska ledarskapet och i chefskapet med ansvar för hela verksamheten. Tillsammans med dina medarbetare och elever skapar du ett klimat som främjar långsiktighet, kvalitet och delaktighet.

Du ingår också i Dibbers rektorsnätverk, både nationellt och i andra nätverksgrupper inom koncernen. Som rektor på Dibber förväntas du även företräda skolan i olika sammanhang. Du kommunicerar med kommun och myndigheter samt leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. I ditt uppdrag ingår också att nätverka på orten och etablera samarbeten både inom det lokala näringslivet och i föreningslivet.

Din profil

Vi söker dig med rektorsutbildning och tidigare erfarenhet som skolledare inom grundskola.

Du är relationsskapande både när det kommer till din personal, vårdnadshavare och elever. En av dina styrkor ligger i att du drivs av att skapa ett arbetsklimat som främjar känslan att jobba i ett team, skapa delaktighet och att jobba lösningsorienterat.

Vi söker dig som är entreprenör och visionär i ditt tänk; du som ser möjligheterna och som även är bra på att förmedla din vision för att få med dig andra.

Vill du veta mer? Besök www.dibber.se/skolor

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
I denna tillsättning samarbetar Dibber AB med Clockwork Skolledare, som sköter hela rekryteringsprocessen.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig chefsrekryterare Sofi Centerman på sofi.centerman@clwork.se eller 0733512733.

Följ oss:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Sluten facebookgrupp för chefer inom skola: www.facebook.com/groups/rektorer
Mer info
Kontaktperson Sofi Centerman
Telefon 0733512733
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolledare rekryterar och bemannar rektorer över hela Sverige.

Med stora upparbetade kandidatnätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som skolledare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se