Senior Mjukvaruutvecklare till Cactus Utilities

Senior Mjukvaruutvecklare till Cactus Utilities

Vill du vara med och utveckla samhällsviktiga system samt brinner för att arbeta brett som fullstackutvecklare? Cactus Utilities söker en senior mjukvaruutvecklare, som vill vara med och utveckla Cactus Eye, som är ett av de mest moderna driftdatorsystemen för VA-branschen i världen.
Självklart ska du skicka in din ansökan via vår hemsida ifall du är intresserad av tjänsten som senior mjukvaruutvecklare.

Dina arbetsuppgifter

Som senior mjukvaruutvecklare arbetar du tillsammans med andra utvecklare och en teamledare. I denna roll kommer du vara med och utveckla samhällsviktiga system för VA-marknaden: VA-systemet Cactus Eye. Du arbetar självständigt och med dina kollegor främst i ditt team, som har ett agilt arbetssätt.

Din bakgrund

Bred erfarenhet som programmerare främst i C#, relevant civilingenjörs- eller kandidatexamen och erfarenhet från olika arbetsplatser. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av MS SQL-server, WPF (Windows Presentation Foundation) samt erfarenhet från VA-och/eller industri-branschen och samhällsviktiga system. Utöver detta ska du vara flytande på både svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper

Som person drivs av att påverka, samarbeta med kollegor, har en analytisk förståelse och är en problemlösare, som även tar ett helhetsansvar. Du är dessutom ansvarstagande, har ett självständigt arbetssätt, är social och service-minded.

Om Cactus Utilities

Cactus Utilities är ett företag med över 40 års historia på VA-marknaden. Företagets system finns installerade hos flertalet av Sveriges största vatten- och reningsverk, däribland Stockholm, Göteborg och Malmö samt bidrar bland annat till att drygt sex miljoner svenskar får säkert vatten. Cactus Utilities har ett öppen och professionell arbetsmiljö, bred teknisk kompetens, som samarbetar nära och utvecklar varandra till att bli bättre.
De har levererat system sedan 1974 och har kunder i Sverige och Norge samt kontor i Göteborg, Helsingborg, Stockholm och Jönköping.
Läs gärna mer på www.cactus.se/

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Cactus Utilities med Dfind IT. Vid frågor kring rollen som Senior Mjukvaruutvecklare är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på elin.bjursten@dfind.se, 0709-47 95 53.

Ansök via vår hemsida: www.dfind.se/it

Ort:
Helsingborg

Uppdragsgivare:
Cactus Utilities AB

Omfattning:
Heltid

Start:
Snarast möjligt: Q4, 2018
Mer info
Kontaktperson Elin Bjursten
Telefon 0709-479553
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 5 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.