Vill du ha en omväxlande karriär inom ekonomi

Vill du ha en omväxlande karriär inom ekonomi

Är du en social och flexibel ekonom med ett driv utöver det vanliga? Älskar du omväxling? Lockar det dig att få möjligheten att testa på att arbeta med ekonomi i många olika branscher? Läs då mer nedan!

Det är just nu en stor efterfrågan på vassa ekonomer. Därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult.

Vem söker vi?

Du har en högskoleexamen i ekonomi eller likvärdig utbildning från en yrkeshögskola. Du har dessutom något eller några års erfarenhet av arbete som ekonom och är väl insatt i hur arbetet på en ekonomiavdelning ser ut. Självklart är du en noggrann person som har ett strukturerat arbetssätt och ett genuint intresse för att arbeta med ekonomi och siffror. Du är social och har lätt för att samarbeta med alla du möter. Du är duktig på att skapa relationer och du hittar snabbt din plats i nya grupper. Många av våra kunder har internationell verksamhet och en hel del kommunikation sker på engelska så därför är det är viktigt att du känner dig bekväm i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Eftersom du är en erfaren ekonom så har du även erfarenhet av arbete i något av de stora ekonomisystemen plus att du har goda kunskaper i Excel.

Kan du bocka av samtliga påståenden ovan? Läs då vidare!

Vad erbjuder vi?

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Vi erbjuder konsultuppdrag hos våra kunder i området från Landskrona till Halmstad

Omfattning:
Heltid

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!

Vilka är vi?

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Emelie Lanner
Telefon 0733-434775
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 12 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.