Talent Manager med inriktning Ekonomi

Talent Manager med inriktning Ekonomi

Talent Manager med inriktning Ekonomi

Till dig som utmanas av målet att identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden!

Om tjänsten och dig

Som Talent Manager är din insats avgörande för att vi ska lyckas identifiera, attrahera och tillsätta de allra bästa ekonomerna på marknaden, både vad gäller konsultuppdrag, rekrytering och search. Du arbetar i ett utvecklingsorienterat team om konsultchef, rekryterare och kundansvarig och tillsammans gör vi varje dag skillnad för såväl kandidat som kund.

Din lösningsorienterade och proaktiva inställning, driv framåt, flexibilitet och tempo gör att du kommer lyckas i dina ansvarsområden:
  • Självständigt och aktivt söka, identifiera och attrahera kandidater, annonsera, göra urval, intervjua, samt kvalitetssäkra genom ex tester och referenstagning
  • Delta vid olika kandidat- och kundevenemang, mässor och arbetsmarknadsdagar
  • Ansvara för dokumentation kring kandidaterna
  • Aktivt och kontinuerligt underhålla egen kandidatbank och utveckla nätverk inom ekonomi & finansområdet
Du har akademisk examen och gärna med erfarenhet inom ekonomi / HR. Du är social, en fena på att nätverka och att jobba i team. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. Erfarenhet från researcharbete och att strukturera samt söka information är meriterande. I tillägg har du sinne för affären med människan i centrum. Vi är ett värderingsstyrt bolag och självklart delar du vår värdegrund: to know, to serve, to trust, striving for perfection & simultaneous promotion of all interests.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-09-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För information:
Varmt välkommen att kontakta Titti Eiman på mail titti.eiman@dfindfinance.se eller telefon 0702-168358

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Titti Eiman
Telefon 0702-168358
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som är specialiserat på ekonomi, finans och lön. Ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är enkel - vi skall identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Nu söker vi dig som vill arbeta som Talent Manager i Helsingborg.

Läs mer om Dfind Finance här