Innesäljare Storkund

Innesäljare Storkund

Inom Derome är vi idag över 2300 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Helsingborg

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Innesäljare Storkund till vår bygghandel i Helsingborg!
Som Innesäljare är du rådgivande och drivande i affären och strävar efter att ge god service och bygga långsiktiga kundrelationer. Du en del av ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra större byggentreprenörers önskemål och säljer in våra produkter och tjänster. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för offertberedning, orderläggning och leveransbevakning samt vara behjälplig för våra kunder att hitta rätt produkter för deras behov och verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att sälja och är bekväm med att använda telefonen som verktyg, har god ordning och reda, inte minst på detaljer.
Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och är skicklig på att bygga upp långsiktiga relationer, är kommunikativ och har stor förståelse för kunders olika behov. För att lyckas i rollen ser vi att du har vana från arbete i branschen och har tidigare arbetat med nyckelkundsbearbetning.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Helsingborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Fredrik Nordqvist på telefonnummer 042-490 94 04.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 22 September eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-09-22
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Våra byggvaru- och industrivaruanläggningar finns i västra och södra Sverige. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

För mer information om Derome se www.derome.se