Vår kund i Helsingborg söker nu en automationsmontör till sitt team!

Vår kund i Helsingborg söker nu en automationsmontör till sitt team!

Är du en målmedveten, nytänkande och nyfiken person som är redo för en ny utmaning?
Nu behöver vår kund i Helsingborg en ny stjärna i sitt team och söker efter just dig som är en erfaren och driftig automationsmontör/skåpsbyggare!

Om kunden
Kunden är en helhetsleverantör av lösningar för industriautomation till kunder inom olika branscher i mer än 30 olika länder. De har mer än 20 års erfarenhet av industriautomation, vilket gör att deras kunder kan känna sig trygga i hela deras process från projektering till färdig produkt i produktionen.

Utöver detta är de även måna om den familjära kulturen de format på arbetsplatsen. Här lär de sig av varandra och strävar efter nya mål tillsammans. Du är varmt välkommen till ett trevligt gäng på avdelningen här i Helsingborg!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är en viktig del i produktionen där din roll blir att bygga automationsskåp. Du kommer även att jobba med el-scheman och ritningsläsning som en del i processen, där bland annat kabeldragning sker efter el-scheman. Plåt-arbete, materialkännedom och montage av komponenter ingår även i dina uppgifter.

Om dig
Vi söker dig som får energi av att jobba tillsammans med andra, som har drivet att ta sig an nya utmaningar och viljan att uppnå gemensamma mål. Har du dessutom någon form av utbildning inom el, elektronik eller automation är det mycket meriterande.

Omfattning/tjänstgöringsort
Arbetstiderna är förlagda på dagtid med en omfattning på heltid.

Tjänsten tillsätts omgående/efter överenskommelse.

De första 6 månaderna inleds med en anställning av oss på Lernia Bemanning och du bli uthyrd till kunden. Efter dessa 6 månader finns det mycket goda möjligheter att anställningen övergår till kunden.

Övrig information
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida lernia.se, men har du övriga frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta Elin Nordström, elin.nordstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.