Innesäljare / kundsupport

Innesäljare / kundsupport

Innesäljare/kundsupport
Vi söker en innesäljare till först och främst vårt affärsområde e-mobility.

Som innesäljare har du ansvar för att serva och supportera externa och interna kunder.

Detta sker i huvudsak via telefon, mail och web. Du tar emot orders och lägger in dessa i vårt affärssystem, säkerställer och bekräftar leveranstider samt skickar orderbekräftelser till kund, fakturerar och hanterar reklamationer.

Du är serviceminded, kommunikativ, handlingskraftig, strukturerad och noggrann. Van att arbeta självständigt nära kunden och affären. Du klarar av ett högt tempo och att arbeta inom snäva tidsramar. Du ska vara teknisk intresserad och tycka om att lösa problem. Du har goda språkkunskaper i tal och skrift på svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem, med fördel Microsoft Dynamics AX.
Du ska ha minst 3 års erfarenhet utav en liknande roll och gärna med erfarenhet från fordons/elektronik-branschen och god teknisk förståelse.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Glumslöv som ligger nära både motorväg, tågstation och busshållplats. För rätt kandidat kan även placering på vårt kontor i Kista vara en möjlighet.
Trivs du med utmaningar, högt tempo och vill ha roligt på vägen? Då är detta rätt utmaning för dig!

Kontakta oss på jobs@defa.com för mer information eller för att ansöka om vår lediga tjänst. Urval sker löpande. Tillträde omgående.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att göra människors liv enklare, mer effektivt och mer miljövänligt. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor, laddar sina elbilar och mycket mer. Vi strävar efter att utveckla ny fantastiska produkter genom kontinuerlig förbättring och innovation.
DEFA är ett norskt företag, grundat 1946. Vi har för närvarande över 400 anställda på 3 kontinenter. Våra produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder över hela världen.

Ytterligare information om DEFA Group finns på www.defa.com