Utesäljare Helsingborg

Utesäljare Helsingborg

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara affärsansvarig gentemot en kundplattform bestående av företagskunder inom distriktet. I ditt dagliga arbete utvecklar du befintliga relationer med våra kunder samt knyter nya kunder till oss med fokus på landtransporter. Som utesäljare ansvarar du för att upprätta affärsplaner på ett strukturerat sätt gentemot dina kunder för att nå såväl strategiskt långsiktiga som kortsiktiga affärsmål. Genom proaktivt arbete är du en god representant på marknaden för DB Schenker och tillsammans med dina kollegor kommer du ha ett direkt säljansvar för våra kunder inom distrikt Helsingborg.

Till din hjälp kommer du ha glada och kompetenta kollegor på det lokala distriktet samt väl utvecklade affärs- och säljstödssystem samt en mycket god samlad kompetens inom företaget i stort.

Vi erbjuder
  • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke
  • En organisation bestående av engagerade och kompetenta kollegor, där du blir en ytterst viktig del av teamet
  • En mycket attraktiv roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
  • Goda utvecklingsmöjligheter i vår globala organisation
Din Profil
Vi söker dig som har en god affärsmässig och social kompetens för att representera DB Schenkers tjänster på marknaden. Vi ser gärna att du har verkat som utesäljare inom transport- och logistikbranschen i minst två till tre år. Du har en stark egen drivkraft och god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Dessutom har du en god förmåga att överblicka ekonomiska samband och förstå hur logistikkostnaderna påverkar resultatet för våra kunders företag. Du skall behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. För oss är det viktigt att du har en god kännedom om näringslivet inom nordvästra Skåne och är du dessutom en positiv person med empati för dina medmänniskor blir vi glada om du söker denna tjänst. Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga för oss i denna rekrytering.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza på tel: 076-000 18 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor och uppmuntrar och stödjer såväl män som kvinnor i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Läs mer på www.dbschenker.com/se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.