Säljare, Helsingborg

Säljare, Helsingborg

Drivs du av att bygga relationer, vinna affärer och utveckla verksamheten? Tycker du att det är viktigt att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus? Då ska du vara med och forma framtiden för Cramo!

Vi söker nu en affärsdriven säljare som vill anta utmaningen med att utöka våra affärer i nordvästra Skåne. I din roll som säljare ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder. I din vardag ute hos kund ingår bl.a. att upprätta avtal, skriva offerter och följa upp att avtalen följs samt analys och återkoppling till depåerna efter avslutade affärer. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom ditt distrikt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till regionala försäljningschefen, är placerad i Helsingborg och har ditt geografiska nav kring Cramos depåer i bland annats Helsingborg, Landskrona och Ängelholm.

Din profil
  • Vi vill gärna att du har erfarenhet av uppsökande försäljning från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen. God lokal kännedom är mycket meriterande.
  • Du drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals- och offertskrivning.
  • Du har vana av att utveckla marknads- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Du är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund.
  • Du arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.
  • Du har B-körkort .
Vi tror att du idag arbetar som framgångsrik säljare med komplex försäljning och har du dessutom kunskap inom bygg- och anläggningsbranschen är det meriterande.

Som person är du en engagerad lagspelare som är van vid att jobba med längre säljcykler. Du förstår vikten av att bygga relationer både ute hos kund och internt är betydelsefullt för framgång.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.