SEB söker senior Företagsrådgivare till Helsingborg

SEB söker senior Företagsrådgivare till Helsingborg

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer i en marknad där vi vill växa? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning?

Om jobbet
I rollen ansvarar du för att stötta våra kunder i alla deras faser för att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt partnerskap. Du kommer ha stort fokus på prospektering och ingå i ett nätverk tillsammans med övriga seniora företagsrådgivare och Mid Corp. Vi förväntar oss att du aktivt stöttar andra rådgivningskollegor vid komplexa affärstransaktioner och är en bra ambassadör för banken i det lokala näringslivet. Vi verkar i en klart växande marknad med stor potential för tillväxt inom både privat- och företagsmarknad. Vi är ett bra gäng som gillar att göra affärer, har roligt på jobbet och tycker att det är en självklarhet att hjälpa varandra till framgång. I teamet delar vi med oss av våra erfarenheter och vi gläds åt varandras framgångar och du blir en viktig del av detta. På kontoret är vi ca 25 kollegor i olika roller, varav 12 på företagssidan.

Vem är du?
Jag söker dig som med förmågan att genom hög aktivitet och servicekänsla vill bidra till att SEB blir det självklara valet för rätt företag i vår marknad. Du brinner för att göra affärer och träffa kunder, har gott affärsmannaskap och är en prestigelös lagspelare som drivs av att hjälpa kunder, skapa resultat och leverera service i världsklass. Ditt ansvar blir att utveckla affären proaktivt. Du ansvarar för aktivitet, försäljning, kundnöjdhet, lönsamhet och risk. Det är en förutsättning att du har kompetens på företagssidan och har minst tre år relevant arbetslivserfarenhet, i såväl kreditsammanhang som övriga områden.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Redo att söka? Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med till teamet i Helsingborg. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 15 Juni. Du når mig, Anton Fredriksson, på 0707-391308 eller anton.fredriksson@seb.se .
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (8 dagar kvar)