Skolsköterska för konsultuppdrag

Skolsköterska för konsultuppdrag

Om företaget

Vi erbjuder dig konsultuppdrag som skolsköterska med goda förutsättningar.

Dina arbetsuppgifter

Som skolsköterska får du chans att verkligen göra skillnad där det behövs som mest. Det förväntas att du är operativ från dag 1, vilket innebär att du snabbt kan sätta dig in i pågående processer och olika/rådande situationer/sammanhang samt har god kommunikativ förmåga.

Du arbetar både självständigt och i samarbete med annan personal i främst elevhälsoteamet, men även skolledning, föräldrar och andra organisationer och myndigheter utanför skolan.

Tillträde enligt överenskommelse och omfattning kan diskuteras.

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska eller skolsköterskestudent och har utbildning/erfarenhet av att arbeta med sjukvård för barn och ungdomar eller har skolsköterskeutbildning. Du är van att möta både ungdomar och vuxna i ditt arbete och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Din yrkeserfarenhet och relationskompetens är av stort värde.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. För dig med eget bolag finns möjlighet att arbeta som underkonsult.

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Helsingborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Elevhälsa finns till för dig som vill arbeta i skolans värld. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av personal till elevhälsan. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare, skolsköterskor och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu