Barn- och fritidslärare

Barn- och fritidslärare

Om företaget

Skolan bedriver vuxenutbildning och ligger i fina lokaler i Helsingborg. De bedriver bland annat SFI men även yrkesutbildning som exempelvis barn- och fritidsprogrammet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i kurserna tillhörande barn- och fritidsutbildningen för vuxna, det finns möjlighet att undervisa på distans eller på plats i Helsingborg beroende av ditt önskemål. Omfattningen beräknas var omkring fem timmer per vecka, vissa veckor kan det bli några fler timmar beroende av elevantalet.

Uppdraget startar efter årsskiftet.

Din profil

Vi välkomnar dig som är legitimerad yrkeslärare att söka tjänsten. Som person är du strukturerad och arbetar efter skolans styrdokument och interna policys. Du har god problemlösningsförmåga och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. För att trivas tror vi att du är prestigelös och kan arbeta tillsammans med skolans övriga personal för att nå de gemensamt uppsatta målen.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Elin Sanfridsson på telefon: 073-351 27 68 eller mejl: elin.sanfridsson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Helsingborg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se