Transportledare

Transportledare

Trivs du med att fatta snabba beslut, är kommunikativ och engagerad? Har du även erfarenhet från anläggningsbranschen? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Från Swerock/Clifftons kontor i Helsingborg transportleder vi våra anslutna åkare inom anläggningsbranschen. Dit söker vi nu en transportledare.

Om tjänsten

Som transportledare ansvarar du för att ge god service till våra kunder genom att säkerställa rätt bil, på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och tillsammans transportleder ni cirka 60 resurser.

Det är en utvecklande roll med kundkontakt, ordermottagning och daglig kontakt med anslutna åkare.

Rollen innebär problemlösning, stundtals högt tempo och övergripande administrativa uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är serviceinriktad, duktig på problemlösning och trivs med att fatta snabba beslut.

Då du kommer att arbeta i ett team med övriga transportledare värdesätter vi att du är flexibel och trivs med teamarbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från anläggningsbranschen och/eller transportledning. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Linus Delin, platschef
Telefon 0733847013
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.