Servicetekniker till södra Sverige!

Servicetekniker till södra Sverige!

Om företaget

Leeroy grundades 2007 och är techbolaget som utrustar restaurangägare med kraftfulla lösningar för att driva framgångsrika och moderna restauranger. Produktererbjudandet består av en rad digitala lösningar som hjälper restauranger att driva, hantera och optimera sin verksamhet. Från en mobil kassa, köksskärm och självbetjäningskassa, till en mycket populär white-label app, onlinebeställning och back office system. Leeroy är samarbetspartner till företag som Taco Bar, LETT och Vapiano. Du kan läsa mer här!

Din roll

Leeroy är på en stark tillväxtresa och söker nu en teknisk installatör till södra Sverige som ska driftsätta Leeroys kassasystem på olika restauranger. När du blir tilldelad ett uppdrag i teamets kalender bokar du in ett uppstartsmöte hos kund för att genomföra en behovsanalys. Därefter åker du ut och hjälper till att installera, konfigurera och driftsätta hårdvaran på plats. Under tiden säkerställer du att installationsdokumentation och lagerhållning underhålls. När produkter som kassasystem och lojalitetsapp är på plats utbildar du personalen i systemen så att allt fungerar smidigt från start. Du kommer därmed att att vara en ambassadör för Leeroy under hela processen och det är viktigt att vara serviceminded och lösningsorienterad!

Du kommer att arbeta självständigt och det viktigt att trivas med detta, vilket även ställer krav på att ha förmågan att strukturera och planera sitt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Installera, konfigurera och driftsätta hårdvara hos kunder.
  • Vara en ambassadör för Leeroy
  • Utbilda personal i kassasystem
  • On-site visits (förbesök) hos kunder för att identifiera deras behov
  • Säkerställa installationsdokumentation
  • Konfigurering av hårdvara
  • Lagerinventering och lagerhållning
Din profil

Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom IT/teknik alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant arbetsområde och självklart ett stort intresse för IT och Teknik! Du har även goda kunskaper inom Microsoft Windows och Office och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet från restaurangbranschen.

I denna roll behöver du även ha körkort och egen bil för du kommer använda din bil i rollen mot en marknadsmässig ersättning. Området du kommer täcka är södra Sverige från Göteborg, Helsingborg ner till Malmö och runt. Du kommer inte ha ett traditionellt kontor men ha kollegor digitalt och kan därmed vara bosatt lite var som i södra Sverige men fördelaktigt runt Helsingborg.

Rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess samarbetar Leeroy med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Linnea Tylenius
Telefon 070-767 31 65
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90