Inköpare till Clemondo i Helsingborg

Inköpare till Clemondo i Helsingborg

Vill du arbeta med operativt och taktiskt inköp i en tillverkande verksamhet - ta chansen och arbeta med som inköpare på Clemondo!

I rollen som inköpare kommer du arbeta med operativt och taktiskt inköp till produktionen i Helsingborg. Du får chans att arbeta i en föränderlig och fartfylld miljö där din roll som inköpare är central. Du blir del av en verksamhet som brinner för en renare värld. Detta är en interimslösning vilket innebär att du är anställd på TNG och uthyrd till Clemondo. Uppdraget beräknas starta under september (med viss flexibilitet) och pågå till och med maj 2019. Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som inköpare hos Clemondo i Helsingborg där du kommer att arbeta i ett härligt team som stöttar och inspirerar varandra. Du kommer att ha en engagerad chef på plats som tror på frihet under ansvar och ett närvarande engagerat ledarskap. Här får du möjlighet att utvecklas i rollen som inköpare och att arbeta med ett brett produktutbud.

Som konsult kommer du att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpare hos Clemondo kommer du att arbeta med operativt och taktiskt inköp och ansvara för inköpet av råvaror till produktionen. Du kommer därmed få en central roll att säkerställa inflödet av råvaror och bidra till en optimerad produktion. Inköpet görs främst på prognos, men direkta inköp kommer också att ske. Det rör sig om ca 400 olika råvaror och en inköpsvolym om över 50 Mkr per år. Det gäller här att utveckla en fingertoppskänsla för när inköpet ska ske och till vilken kvantitet.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Ansvar för inköp av direkt material (råvaror) till kemiproduktionen i Helsingborg.
 • Ansvara för att inköpet sker i enlighet med strategiska mål gällande lagerhållning och budgetring.
 • Ansvara för att inköpet sker med kostnader och lönsamhet i åtanke.
 • Vid behov förhandling av priser (via mejl och telefon).
 • Erhålla en god relation till leverantörer via kontinuerlig dialog.
 • Tätt samarbete med produktionsplanerare, inköpare och inköpschef.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som inköpare kommer du att arbeta som konsult ute hos Clemondo i Helsingborg och kommer att rapportera till Inköpschefen under uppdragsperioden. Självklart kommer du att ha en dedikerad Konsultchef från TNG vid din sida, som kommer att säkerställa din trivsel och fortsatta utveckling under uppdraget.

Uppdraget förväntas starta i september (med viss flexibilitet) och pågå till och med maj 2019.

VEM ÄR DU?

Till rollen som inköpare söker vi dig som antingen har en relevant utbildning inom logistik eller inköp alternativt erfarenhet av inköp. Har du erfarenhet av inköp från en producerande verksamhet är det meriterande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett komplext affärssystem och det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Jeeves. Du är bekväm med att använda dig av Excel. Då leverantörerna är både internationella och nationella kräver rollen goda kunskaper i både engelska och svenska.

För att trivas och prestera i denna tjänsten söker vi dig som:
 • Känner sig bekväm med att ta egna initiativ och som tar ansvar för de åtaganden du tar dig för.
 • Har ett kommersiellt tankesätt och som agerar med företagets lönsamhet och tillväxt i åtanke.
 • Är resultatinriktad och som uppskattar att arbeta efter tydliga mål och mätpunkter.
 • Arbetar på ett strukturerat och metodiskt sätt.
 • Tycker att det är stimulerande att arbeta med analyser och att fundera kring komplexa problem och flöden.
 • Är prestigelös och anpassningsbar till nya förändringar.
INTRESSERAD?

Detta är ett interimsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos Clemondo. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.