Operativ inköpare till Clemondo i Helsingborg

Operativ inköpare till Clemondo i Helsingborg

Vill du arbeta med operativt inköp på ett tillverkande företag och gillar att förhandla?

I rollen som inköpare kommer du arbeta med operativt och taktiskt inköp till produktionen i Helsingborg. Du får möjlighet att arbeta i en föränderlig och fartfylld miljö där din roll som inköpare är central. Du blir del av en verksamhet som brinner för en renare värld.

Hos Clemondo står medarbetaren i fokus och visionen är att "alla skall få möjligheten att vara sitt bästa jag". Detta kan endast uppnås genom en trivsam arbetsplats där personlig utveckling står i fokus. Clemondo är ett bolag i framkant med en oslagbar vision om nollbarhet där de ska ha noll påverkan på luft, vatten, marken och arbetsmiljön år 2030. En vision som blir möjlig för ett bolag som alltid strävar efter att alla ska vara sitt bästa jag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som inköpare hos Clemondo i Helsingborg får du en nyckelroll att säkerställa och ansvara för ett optimerat materialinflöde till produktionen. Du kommer att ha en engagerad chef som tror på frihet under ansvar och ett närvarande ledarskap. Här får du möjlighet att utvecklas i rollen som inköpare, ta initiativ till förbättringar och arbeta med ett brett produktutbud.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvar för inköp av direktmaterial (råvaror) och tillbehör till kemiproduktionen i Helsingborg. Kontroll av inköpsanmodan, registrering och bekräftelse av beställningar och leveransbevakning ingår i dina arbetsuppgifter.
  • Ansvara för att inköpet sker med kostnader, lönsamhet och lagerhållning i åtanke.
  • Förhandling (via mejl och telefon) med godkända leverantörer.
  • Utveckla inköpsprocesser och arbetsmetoder.
  • Artikelvård och registrering av nya artiklar.
  • Administrera reklamationshanteringen mot leverantör.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inköpet görs främst på prognos, men direkta inköp kommer också att ske. Det rör sig om ca 400 olika råvaror och en inköpsvolym om över 100 Mkr per år. Det gäller här att utveckla en fingertoppskänsla för när inköpet ska ske och till vilken kvantitet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med produktionschef, lageransvarig och inköpschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp eller logistik alternativt erfarenhet av inköp. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Jeeves. Du är bekväm med att använda dig av Excel och kan göra enklare diagram. Då leverantörerna är både internationella och nationella kräver rollen goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Personlighetsmässigt söker vi dig med ett ansvarstagande sätt och med en initiativförmåga. Även en förmåga till struktur och ordning krävs för att lyckas väl i rollen. Du kommer att samverka med flera kontaktytor varför vi söker dig som är kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. Du är prestigelös och har en lösningsorienterad förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech