Vi söker engagerade och affärsinriktade säljare

Vi söker engagerade och affärsinriktade säljare

Vi söker engagerade och affärsinriktade säljare med tidigare erfarenhet av teknisk försäljning.

Huvudansvaret är att utveckla och säkerställa affärer genom att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Som teknisk säljare är du vårt ansikte utåt. Du har ett stort intresse av att hjälpa kunden med att hitta lösningar, med teknisk analys och rådgivning.

För att passa i rollen bör du trivas med att ha struktur och vara van vid ett högt tempo.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du har lätt att arbeta både självständigt och i ett team. Du är god kommunikatör, resultatinriktad och jobbar ständigt för att uppnå satta mål. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av försäljning mot industrikunder och OEM.

Du har god datorvana, är van att arbeta med affärssystem, CRM system och Office-program. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Du har B-körkort.

Vi erbjuder
En intressant och utmanande tjänst i ett mindre företag med spännande framtidsutsikter. Vi sitter i moderna lokaler på Berga i norra Helsingborg där vi har en optimistisk anda och högt till tak.

För mer information kontakta Micael Hellström

Mer information hittar du på www.chscontrols.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bildades 1969 och distribuerat elektiska produkter till industrin i mer än 50 år. Vi har rötter från Nordamerika men är sedan 1990 ett självständigt familjeföretag. Medparten av våra leverantörer finns i Nordamerika, Storbritannien och Italien. Våra kunder är främst i Skandinavien och Finland men vi har även kunder i Baltikum, Tyskland och Polen.