Projektledare VS Entreprenad, Caverion - Helsingborg

Projektledare VS Entreprenad, Caverion - Helsingborg

Vi söker nu en ambitiös och driven Projektledare VS inom affärsenheten Projekt Helsingborg. Du kommer att leda VS projekt i en snabbt växande enhet där du kommer att bli en del av ett framgångsrikt team som jobbar och verkar i främst nordvästra Skåne.

Som Projektledare VS på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Du hanterar kalkyl, inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt deltar i projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten. Rollen ger stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet. Du kommer ha ansvar för att vi följer Caverions rutiner så vi erhåller bästa tänkbara resultat till våra kunder.

Din roll:
Som projektledare hos Caverion leder och samordnar du ett team och du skall kunna utreda och föreslå våra kunder kostnadseffektiva lösningar. Du sköter den dagliga kontakten med våra kunder och du medverkar aktivt under upphandlingsfasen för att sedan ekonomiskt och tekniskt svara för genomförandet av våra projekt till det att överlämnade till kund skett. Vi förutsätter att du är utåtriktad och servicemedveten med intresse för affärer och ledarskap.

Kompetens
  • VVS utbildning
  • Vi ser att du har flera års erfarenhet inom installationsbranschen med inriktning VS
  • Vi ser gärna att du har arbetat några år som rörläggare
  • Dokumenterad erfarenhet av projektledning eller likvärdigt är meriterande
  • Goda kunskaper i ekonomi och ansvar för fakturering samt uppföljning
Övriga egenskaper
  • Noggrann, drivande, målinriktad och engagerad i att överträffa kundens förväntningar
  • Lugn och trygg framtoning med lösningsorienterad arbetssätt
  • Stor social förmåga och duktig på att bygga relationer med kund och medarbetare
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.3 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 0730-81 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. Installationschef Per Rosberg tel. 0706-20 87 76 mail per.rosberg@caverion.com

OBS:
Under perioden 2 juli - 22 juli kommer Lisbeth inte kunna svara på frågor på grund av semester. Under perioden 7 juli - 12 augusti kommer Per inte kunna svara på frågor på grund av semester.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 12 augusti 2018.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.