Distriktschef Projekt Syd till Caverion

Distriktschef Projekt Syd till Caverion

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare? Då kanske du är Caverions nya Distriktschef Projekt Syd! Som Distriktschef får du förmånen att leda och utveckla arbetet inom ett snabbt växande område. Du tar ett stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På Caverion erbjuds du en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete där du är en del av ledningsgruppen för Region Sydväst.

Om tjänsten

Som Distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning hos befintliga kunder men också genom att bearbeta nya kunder. Inom ramen för tjänsten har du budget/resultat- och personalansvar där du förväntas utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Distriktet består idag av cirka 60 medarbetare och verksamheten bedrivs gentemot kunder inom industri- och fastighetssektorn.

I rollen ingår:
  • Övergripande försäljningsansvar i distriktet
  • Ansvarig för distriktets ekonomiska resultat
  • Personalansvar
  • Coacha underställda chefer för att nå uppsatta mål
  • Arbete med utveckling och implementering av distriktets affärsplaner
  • Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp
Tjänsten är stationerad i Helsingborg eller Malmö, geografiskt sträcker sig distriktet mellan Skåne, Småland och Blekinge. Du är en del av ledningsgruppen för Caverion Region Sydväst med ca 800 medarbetare på 27 orter. Ambitionen under de närmaste åren är att öka distriktets tillväxt och resultat. Du rapporterar till Regionchef Sydväst.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har entreprenörsanda och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett tydligt ledarskap som får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du har en teknisk bakgrund med inriktning mot industri- eller fastighetsbranschen gärna inom processrör, VVS, el eller energi. Du har även flera års erfarenhet av personal- och resultatansvar. Det är mycket viktigt att du kan upprätthålla en god kommunikation samt samarbeta med såväl kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är kommunikativ, förändringsbenägen, resultatinriktad, och affärsmässig.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Installation, el, ventilation, teknik, VVS, ledarskap, områdeschef, avdelningschef, regionchef
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (611 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.