Controller med systemintresse till Catena Fastigheter, Helsingborg

Controller med systemintresse till Catena Fastigheter, Helsingborg

Catena söker dig som vill arbeta som Controller i ett växande fastighetsbolag som verkar i en spännande del av branschen. Tjänsten, som är på heltid och tillsvidare, är placerad på Catenas huvudkontor i Helsingborg. Arbetsuppgifterna varierar och bidrar till att nå företagets affärsmål och underlätta det dagliga arbetet, de består bland annat av att:
  • Proaktivt arbeta med uppföljning och analys kopplat till bolagets strategiska mål - både inom ekonomi-, hållbarhet och digitalisering
  • Arbeta med datainsamling och utveckling av systemlösningar för verksamhetsstyrning,
  • Coacha och kunskapsdela med användarna i våra system
Du ingår i ekonomiavdelningen och din närmaste chef är Redovisningschefen. Du arbetar mot alla företagets funktioner. Rollen är en central funktion och du tar ansvar för hela Catenas systemmiljö och effektiviserar och utvecklar informationsflöden samt är ett viktigt stöd till organisationen.

En stor del av arbetet kommer inledningsvis inrikta sig på att samla och strukturera olika data, allt från fastighets- och hållbarhetsdata såsom energisiffror, CO2 utsläpp och redovisning enligt EU-taxonomin till redan existerande finansiell data. På sikt är målsättningen att all data för ekonomi, hållbarhet och fastighetsförvaltning ska vara integrerad och jämförbar.

Din profil
Antingen är du ekonom med ett stort intresse av system eller är du en van systemhanterare med stor förståelse för ekonomi och analys av siffror i dess olika former. Oavsett bakgrund har du gedigen datorvana och gärna erfarenhet av att jobba med SQL-databaser och/eller avancerade lösningar i Excel. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med koppling till olika IT-stöd och BI-lösningar. Med rätt utbildning, personlighet och driv kan du vara nyexaminerad och växa med Catena.
Tjänsten kräver att du är noggrann, analytisk och har ordning och reda, lika mycket som du uppskattar att arbeta effektivt och ta egna initiativ och vill bidra till utveckling. Du är samarbetsinriktad och kan på ett pedagogiskt sätt förklara data och samband för olika interna målgrupper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sätter laget före jaget.

Vad erbjuder vi dig
Vi är en värderingsstyrd och effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Genom att arbeta nära tillsammans når vi våra mål, arbetar effektivt och får full utväxling på våra kunskaper. På Catena tror vi på individen och uppskattar och ger möjligheten till egna initiativ, eget ansvar och möjlighet att påverka.

Catena ligger i framkant och arbetar aktivt med hållbarhet. Företaget är dessutom certifierade som Great Place to Work! Läs gärna mer här https://www.catenafastigheter.se/om-oss/arbeta-hos-oss/

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735-405262 eller Pierre Sander, 0763-41 34 11.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap.