Operativ lageradministratör Ramlösa

Operativ lageradministratör Ramlösa

Vi söker nu en operativ administratör till vår lagerverksamhet i Ramlösa!

Om jobbet
Som operativ lageradministratör arbetar du bland annat annat med att säkerställa lagersaldo och hög fyllnadsgrad, skapa och ta emot transportordar, FIFO uppföljning och inventering av insatsmaterial. Rollen är inte bara av administrativ karaktär utan även operativt arbete i vårt lager, t.ex. truckkörning eller annat operativt arbete.

Varför ska du söka jobb på Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande jobb i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. Vår anläggning i Ramlösa är just nu i en expansiv fas och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vad du bidrar med till teamet
Du har viss erfarenhet av lageradministration sen innan, gärna med inriktning mot Supply Chain. Vi ser även att du har praktiskt erfarenhet av att arbeta i lager eller produktionsverksamhet.

För att vara lämplig i rollen som administratör hos oss är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska och svenska. Vi söker dig som har god systemförståelse och det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP och Astro. Då vi arbetar i en förbättringskultur är det bra om du har erfarenhet av Lean/5S sen innan.

Som person är du ansvarsfull och pålitlig med en hög arbetskapacitet. För att trivas i rollen som administratör hos oss är du initiativrik och positiv med ett prestigelöst och proaktivt angreppssätt. Vi söker dig som kan jobba självständigt med mycket god service och samarbetsförmåga!

Skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Johansson via mail linda.johansson@carlsberg.se.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag är 29 November 2022. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.