Studenter med god vana av motviktstruck sökes för sommarjobb

Studenter med god vana av motviktstruck sökes för sommarjobb

Kort om tjänsten

Till vår kund i Ängelholm söker vi med start v.25 två truckförare för ett heltidsuppdrag som pågår under semesterperioden v.25 till v.32 med möjlighet till förlängning för rätt person. Vi letar efter dig som har en glad och positiv inställning är prestigelös, har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och drivs av att göra ett bra arbete.

About the job

Arbetsuppgifterna innebär att köra motviktstruck, orderplock med truck och och sedvanligt lagerarbete. Truckarna som körs är plocktruck, anka och motvikts- truck.

Mer om tjänsten

Tjänsten är på heltid under veckorna 25 - 32 därefter på timmar och vid behov, därför är det ett krav på att du ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Arbetstiderna är förlagda dagtid 07.30-16.30 måndag till fredag. Uppdraget startar vecka 25.

Din profil

Tidigare erfarenhet av att köra motvikstruck och truckkort A, B är ett krav. Har du fler truck typer är det meriterande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och tror att du som person är flexibel, effektiv och är inte rädd för att ta i lite extra när det behövs. Du har en vilja och ett driv till att lära dig nya saker och utvecklas i ditt arbete. Vi värdesätter engagemang, arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Dessutom vill vi att du är ansvarsfull och noggrann.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.