CG Drives söker erfaren Projektledare

CG Drives söker erfaren Projektledare

Kort om tjänsten

Vill du driva projekt för framtidens lösningar inom energieffektivisering!

Om verksamheten

CG Drives & Automation är ett green tech företag som utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer för energieffektiva och säkra processer. Vi erbjuder kompletta drivsystem baserade på ett sortiment av standardprodukter och dedikerade lösningar, inklusive frekvensomriktare och mjukstartare. Våra målbranscher är kraftproduktion, vatten/avlopp, processindustrier, gruvdrift, infrastruktur och maskinbyggare. Våra marknadskanaler är slutanvändare, systemintegratörer, OEM och distributörer. CG Drives & Automation har 200 medarbetare i Sverige, Tyskland, Nederländerna och Indien. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg, och vi har en omsättning på ca 500 MSEK.

Våra kärnvärden är - Integrity, Imagination och Individual - med kunden i fokus.

På CG Drives & Automation söker vi efter kunniga och motiverade individer till vårt R&D team för att arbeta med produkter som styr och övervakar elmotorer för energieffektivitet. Du kommer att arbeta tillsammans med begåvade ingenjörer i ett internationellt företag med breda kontaktytor, intressanta utvecklingsprojekt och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar med avancerad teknik och lösningar för energieffektivitet som innebär stora tillväxtmöjligheter på en global marknad.

Mer om tjänsten

Som Projektledare hos CG Drives kommer du att driva några större projekt, samt några mindre parallellt. Projekten handlar huvudsakligen om utveckling av nya produkter, där verifiering, validering och industrialisering är viktiga komponenter.

I projektledarrollen kommer du att:
  • Vara med vid utveckling av nya produkter.
  • Vara drivande i industrialisering av produkter.
  • Arbeta över hela organisationen i samarbete med funktoner såsom Inköp, Produktion, Marknad, osv.
  • Driva kravspecifikations-generering och viss underleverantörshantering.
  • Vara drivande mot projektintressenter i hela organisationen, såsom projektmedlemmar, styrgrupp, mm.
  • Göra förstudier och kalkyler som underlag för projektstart.
Din profil

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, gärna inom mekanik eller elektronik. Du har flera års erfarenhet av att driva tekniska utvecklingsprojekt, helst inom tillverkande industri. Du är troligtvis en certifierad projektledare eller har motsvarande erfarenhet av projektledning. Du trivs i en högteknologisk miljö där du har ett nära samarbete med dina kollegor.

Som person är du en modig, nyfiken och driven problemlösare. Du är noggrann i ditt arbete och arbetar strukturerat mot tydliga mål.

Du skaffar dig en helhetsbild, förmedlar den, bryter ner den, gör prioriteringar och driver i mål. Du är social och trygg i dig själv och skapar öppenhet, förtroende och dialog i alla led. Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.