Digital marknadskommunikatör till Höganäs Kakel

Digital marknadskommunikatör till Höganäs Kakel

Kort om tjänsten

Höganäs Kakel söker en Digital marknadskommunikatör med gedigna kunskaper inom digital marknadsföring och ett skarpt öga för kommunikation, bild, färg och form. I tjänsten som Digital marknadskommunikatör förväntas du kunna jobba självständigt med ett stort eget ansvar. Huvudfokus i befattningen är digitala kanaler men även analog (print) kommunikation ingår i tjänsten. Dina arbetsuppgifter innefattar framtagning och uppdatering av material till en bred mediemix såsom hemsida, social media, butiksmaterial, katalog, produktfaktablad, nyhetsbrev etc där även en viss del textbearbetning ingår. Höganäs Kakel är en liten tajt marknadsavdelning i en dynamisk miljö i ett företag som göra stora satsningar inför framtiden. Placeringsort Helsingborg.

Sökord: Kommunikatör, marknadskommunikatör, marknadskoordinator, koordinator, marknad, marknadsassistent, webbkommunikatör

Om verksamheten

Höganäs Kakel har efter några tuffa år fått en ny huvudägare och vi gör nu en storsatsning för framtiden. Vi kommer att bygga ett nytt kontor/centrallager och förstärka organisationen med positiva, drivna och affärsmässiga medarbetare.
Bolaget ingår i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal.
I Sverige har bolaget funnits sedan år 1886 och det är med stolthet som bolaget blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov och drömmar.
Läs gärna mer på företagets hemsida: www.cchoganas.se

Mer om tjänsten
 • Framtagning av nytt material till en bred mediemix
 • Bearbetning och justering av befintligt material i både print (katalog/broschyrer/fakta-produktblad) och Digitalt (hemsida, nyhetsbrev, social media)
 • Presentations- och lanseringsmaterial
 • Uppdatera butiksmaterial till återförsäljare och showroom
 • Driva företagets aktiviteter på sociala medier, som t.ex. Linkedin/Facebook, Instagram/Pinterest
Din profil

För att du skall lyckas i befattningen tror vi att följande stämmer in på dig:
 • Eftergymnasial utbildning inom grafisk produktion - gärna med digital inriktning
 • Ett par års erfarenhet från snarlika arbetsuppgifter
 • En säker formgivare som även hanterar det skrivna ordet med stor skicklighet
 • Erfarenhet av design för olika tryckta och digitala enheter
 • Erfarenhet av anpassad kommunikation utifrån vald kanal/enhet
 • Kunskaper i framtagning av social media content
 • Mycket goda kunskaper i Adobe CS-suite (främst Indesign, Photoshop, Illustrator)
 • Ansvar för SEO aktiviteter såsom innehållsstrategi och nyckelordsstrategi för att förbättra sökmotorerna.
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
 • Goda kunskaper och kommunikativ i både tal och skrift gällande svenska och engelska.
Som person är du driven med ett starkt intresse för digital kommunikation och har ett öga för både det visuella och helheten för kommunikation; bild, färg, form och text. Vi söker efter en person med bred erfarenhet och gedigna kunskaper inom medielandskapets olika kanaler, med förståelse och intresse att anpassa budskap och uttryck utifrån respektive målgrupp och kanal på ett relevant, effektivt och tydligt sätt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kreativ, van vid att arbeta självständigt såväl som att vara en del av ett team där alla strävar mot samma mål, är ödmjuka och hjälps åt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Glyré, 042-17 66 11 alt. mahlin.glyre@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)