Kort om tjänsten

Höganäs Kakel växer och förstärker sin organisation med nya drivna medarbetare.
Just nu söker bolaget en Inköpare på heltid med placering i Helsingborg. Du kommer att arbeta i ett team om 5 personer och rapportera direkt till inköpschefen.

Om verksamheten

Höganäs Kakel har efter några tuffa år fått en ny huvudägare och gör nu en storsatsning för framtiden genom att förstärka organisationen med positiva, drivna och affärsmässiga medarbetare.
Bolaget ingår i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal.
I Sverige har bolaget funnits sedan år 1886 och det är med stolthet som bolaget blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov och drömmar.

Läs mer på:
https://www.cchoganas.se/

Mer om tjänsten

Som Inköpare hos Höganäs Kakel ansvarar du för att det finns rätt artiklar i lager till avtalat pris, samtidigt som lagernivån minimeras. Säkerställa en kort och säker ledtid från leverantörerna samt upprätthålla en effektiv kommunikation mot leverantörer, transportörer och interna avdelningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Orderläggning av diverse artiklar från definierat sortiment
  • Orderläggning av transitartiklar och leveransbevakning mot kund
  • Lägga rätt beställningspunkt och säkerhetslager på artiklarna
  • Bevaka att leveranserna kommer på avtalad tid
  • Kontrollera att avtalade priser är korrekta
  • Kontering och attestering av fakturor
  • Boka och bevaka transporter
  • Intern support avseende lagerstatus, leveranser och artikelinformation
Din profil

Vi ser gärna att du har minst en gymnasieutbildning samt 3-5 års dokumenterad erfarenhet av inköp. Du brinner för att ge en hög service och för att skapa goda relationer både internt och externt. Du är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du har ett proaktivt arbetssätt, är nyfiken och engagerar dig i dina arbetsuppgifter.
Då Höganäs Kakel idag arbetar i IFS är kunskaper inom detta affärssystem meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult Aleksandra Sivarsson 040-826 89, aleksandra.sivarsson@dreamwork.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)