Administratör, Helsingborg

Administratör, Helsingborg

Brightby bemanning söker för framtida uppdrag i Helsingborg, en administratör med erfarenhet av leverantörsfakturahantering. I rollen ingår att ta emot besökare på ett varmt och professionellt sätt samtidigt som du hanterar administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta i nära samarbete med en kollega då ansvaret för receptionen delas på två tjänster.

Uppdraget är tidsbegränsat med start i maj 2022 till och med oktober 2023.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
  • Leverantörsfakturahantering
  • Verifiering av leverantörsfakturor i Readsoft
  • Ankomstregistrera fakturor i IFS10
  • Matchning av orderfakturor i IFS10
  • Ansvara för växeltelefonen och receptionen
  • Ta emot besökare och medarbetare på ett trevligt sätt
  • Ansvara för beställning av kontorets förnödenheter
  • Ansvara för post- och budhantering
  • Supportera kontoret med administrativa uppgifter
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har något/några års erfarenhet från en liknande roll där du arbetat med service och receptionsarbete som även inneburit hantering av leverantörsfakturor.

För att passa på företaget behöver du ha förmågan att hugga i där det behövs och du trivs i en social miljö. Du har minst gymnasieutbildning och stor vikt kommer läggas vid rätt personlighet.

Språkkunskaper

Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda engelskkunskaper.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Helena Möller helena.moller@meritmind.se eller via 073-8681054.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Administratör
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)