Underhållstekniker / Underhållsmekaniker / Servicetekniker

Underhållstekniker / Underhållsmekaniker / Servicetekniker

Är du tekniskt lagd och vill arbeta med förebyggande och akut underhåll av maskiner inom livsmedelsproduktion? Har du grundläggande kunskaper inom mekanik, felsökning och underhåll och söker ett varierande och fartfyllt arbete?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Tjänsten innebär 3-skift villket innebär i snitt 38h i veckan utslaget på en 6 veckorsperiod. Du jobbar en vecka natt, en vecka eftermiddag och en vecka morgon. Var 6e vecka jobbar man lördag.

Skiften är fördelade enligt följande; morgon 06.00-15, eftermiddag 14.45-22, kväll 21.00-06.00.

Om företagetFöretaget är ett välkänt företag inom livsmedelsproduktion.

ArbetsuppgifterI rollen som underhållstekniker ansvarar du för såväl förebyggande underhåll som felsökning och reparation av trasiga maskiner. Maskinerna består bland annat av skär-, tvätt- samt sorteringsmaskiner. Du åtgärdar dagliga utrustningsproblem samt dokumenterar åtgärderna. Beroende på dina tidigare kunskaper kan detta även inkludera underhåll och uppdateringar i mjukvara. Det förebyggande arbetat består av såväl besiktningar som band-, lagerbyte mm.

Formella krav
  • Lägst gymnasieexamen inom teknik/el/mekanik
  • Minst 2 års tidigare erfarenhet som underhållstekniker eller motsvarande
  • Erfarenhet av produktionsverksamhet gärna inom livsmedel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Du är en lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel underhållstekniker med förmågan att agera snabbt när det exempelvis uppstår störningar i produktionen. Som person är du praktiskt lagd och agerar professionellt i alla lägen, även under stress. Du ser alltid till produktionens bästa och kan enkelt prioritera om och lösa akuta problem omgående. Eftersom rollen innebär både självständigt arbete och nära samarbete andra ser vi att du är hjälpsam, pålitlig och prestigelös som kollega. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, tekniker, maskinoperatör, underhåll, felsökning, mekanik, reparation, maskiner, Helsingborg, heltid
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.