Transportkoordinator till Ancotrans!

Transportkoordinator till Ancotrans!

Vill du utvecklas i ett expansivt företag inom logistik i en kundnäraroll? Du har möjligheten att arbeta koordinerande och växa i en organisation som värdesätter miljöarbete och deras medarbetare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ancotrans.

Om företagetAncotrans är ett ledande transportföretag i Europa med kontor i Göteborg, Helsingborg, Köpenhamn, Odense, Århus, Hamburg, Köln och Rotterdam och har målsättning för stark tillväxt. Ancotrans är ett familjeföretag som hanterar mer än 320,000 containertransporter per år, och de har ett stort nationellt och internationellt utbud av transporter. De transporterar alla typer av containrar och chassin till och från hamnar och terminaler i Sverige och Europa. Deras vision är att bli den ledande containertransportören i Europa och detta uppnås endast med rätt anställda. Är du en utav dem?

ArbetsuppgifterI rollen som transportkoordinator arbetar du med att boka och registrera vägtransporter, både in- och utrikes. Du tar emot inkommande förfrågningar från kunder via mail och telefon som du därefter planerar samt bokar via både åkerier och egna chaufförer. Vidare arbetar du kundnära där du ansvarar för förhandling av prisförfrågningar. Du har daglig kontakt med kunder och åkerier för att hålla dem uppdaterade om bokade transporter samt besvarar eventuella frågor löpande under transportprocessen. Vidare ingår administrativa uppgifter så som fakturering. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion, och tillhör ett team om fyra hjälpsamma medarbetare där du får stöttning och vägledning. Slutligen har du möjlighet till både interna och externa utbildningar och utvecklas i organisationen.
  • Boka och registrera vägtransporter
  • Kommunikativ roll med kontaktytor internt och externt
  • Administration såsom fakturering
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana och erfarenhet av Officepaketet
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet inom transport och/eller logistik
I rollen som transportkoordinator arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kunder.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Typ av tjänst: Rekrytering

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, spedition, logistik, logistikkoordinator, transportplanering, flödesoptimering, flödesplanering, transport, transportering, transportplanerare, vägtransport, sjötransport, Helsingborg, koordinering, container, containertransport, dispascher, customer support, kundsupport, kundsupportmedarbetare
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!