Teknisk Support inom el/automation till Murrelektronik AB

Teknisk Support inom el/automation till Murrelektronik AB

Har du erfarenhet inom el/automation och vill arbeta med teknisk support? Murrelektronik växer snabbt med marknadsandelar på den svenska marknaden och behöver därför stärka upp deras tekniska avdelning. Här blir du en central person för tekniska frågor inom företaget och tar del av en familjär men högpresterande arbetskultur.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Murrelektronik.

Om företagetMurrelektronik förser marknaden med optimerade lösningar för samtliga områden inom industriell automation. Deras framgångar grundas på innovativa produkter, välutvecklad marknads- och kundkännedom, effektiv logistik och stor kvalitetsmedvetenhet. Murrelektronik grundades i Oppenweiler år 1975 och har idag en ledande position på både inhemska och internationella marknader. Deras strävan efter att bevara goda relationer har vuxit fram ur filosofin att kund alltid står i främsta fokus när det gäller hur företaget tänker och agerar. De håller sig alltid uppdaterade gällande deras kunders och marknadens behov när det gäller produkter, prestanda, pris, kvalitet, logistik och service. Murrelektronik är uppbyggt på innovation och flexibilitet, som stödjs av en samarbetsvillig ledningskultur med korta beslutsfattningsvägar. De är globalt verksamma med 50 bolag och har mer än 3200 medarbetare över hela världen - vilket ger dem ett snabbt och brett kommunikationsflöde.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk support arbetar du brett med hela Murrelektroniks produkt- och teknikområden. Här ingår du i ett team om tre personer där ni tillsammans arbetar med tekniska ärenden. Du arbetar nära försäljningsavdelningen med att stötta upp med teknisk information rörande produktval, tekniska lösningar och i förlängningen är du även delaktig i kundprojekt. Utöver detta arbetar du även med att omvandla och strukturera produktdata från moderbolaget.

Du kommer erbjudas en gedigen utbildning inom produktsortimentet och har stöttning från dina närmsta medarbetare. Målsättningen med rollen är ett fokus på interna supportuppgifter där du är en självklart central spelare gällande tekniska ärenden.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning med inriktning el/automation
  • Tidigare arbete inom el/automation som exempelvis skåpsbyggare, industrielektriker, elektriker eller dylikt.
  • Stort intresse för relevant teknik
  • God datorvana och framför allt goda kunskaper inom Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du som söker har en inbyggd servicekänsla, gillar att ha kontakt med olika personer vilket gör att din sociala kompetens är viktigt i den här rollen. Du arbetar tätt ihop med ditt team vilket ställer krav på din samarbetsförmåga. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera ett högt arbetstempo utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Helsingborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknisk Support, Support, El, Automation, Intern Support, Teknik, Elektriker, Automationstekniker, Industrielektrier, Customer Support, Helsingborg, Skåne
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!