Systemadministratör / Masterdata / Produktadministratör

Systemadministratör / Masterdata / Produktadministratör

Vi söker dig med erfarenhet från masterdata som vill arbeta både med produktadministration och systemadministration till ett internationellt företag med huvudkontor Helsingborg.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund.

Om företagetFöretaget har sitt huvudkontor i Helsingborg och arbetar med förpackningskoncept. De är verksamma i både Europa och Asien och har ca 250 anställda med en omsättning på över en miljard SEK. Företagets fokus är främst mot företag inom logistik, handel och industri.

Företagets namn får du senast vid intervju hos oss på Bravura.

ArbetsuppgifterDu hanterar all form av data kring produkt, leverantörer och kvalitet. Du söker och uppdaterar information kring pris, nya artiklar, leveransinformation, frakt, produktkoder och var diverse produkter ska säljas m.m. Du arbetar nära företagets säljavdelning och stöttar upp denna avdelning med registrering och artikelvård kring reklamationer, avtal, miljömärkning samt att du skapar och underhåller leverantörsinformation i SAP.

Utöver säljavdelningen så har du också nära samarbete med säljsupport, inköp och leverantörer i olika situationer för att optimera företagets processer.

Formella krav
  • Högskoleutbildning (eller motsvarande förvärvad genom arbetslivet)
  • Några års erfarenhet från att hantera stora mängder data
  • Mycket god datorvana, framförallt i Excel
  • God erfarenhet av affärssystem ( SAP är mycket meriterande)
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du arbetar självständigt och är duktig på att prioritera. Då du arbetar med data som påverkar företagets processer så har du ett gott sinne för siffror och är mycket noggrann och kvalitetsmedveten som person. Rollen innebär många olika kontaktytor så ser vi att du har en god samarbetsförmåga och att du är en duktig kommunikatör.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!