Speditör / Logistikkoordinator

Speditör / Logistikkoordinator

Vi söker affärsinriktad speditör till växande bolag i Helsingborg! Är du bra på att bygga nätverk med både kunder och åkare? In och sök din framtida tjänst idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att N&K WF Transport AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetN&K WF Transport AB är ett bolag inom N&K/HSF koncernen.
Företaget har sedan starten 2016 blivit en av skandinaviens ledande transportörer av återvinningsmaterial på internationell basis.
Starkt kundfokus och drivna medarbetare är en starkt bidragande faktor.
För kunder som kräver snabba besked, imponerande service och skarpa priser är N&K WF Transport din självklara partner.
Vi kan erbjuda transporter med walking- floor trailers, kapelltrailers, megatrailers och tillsammans med våra koncernsyskon även tempererade transporter samt flygfrakt.

ArbetsuppgifterDu arbetar självgående med din spedition där disponentbiten är en stor del av din arbetsdag. Du planerar och dirigerar trafiken så att rutterna har så god fyllningsgrad som möjligt och med minsta möjliga tomkörning mellan bland annat lossning och lastning. Du arbetar gemensamt med andra avdelningar på företaget och följer samt optimerar bilarnas rutter. Din arbetsdag kan lättast beskrivas som att lägga pussel. Du kommer till kontoret, kollar statuslistor mot åkerier, stämmer av så att bilarna är i tid, kanske behövs det bytas en chaufför, ser vilka bilar som är på väg in och parar ihop detta med diverse lastuppdrag. Sen är det full fart där du registrerar ordrar, skickar ut lastuppdrag, tar hand om tillpapper, svarar på frågor och löser diverse problem som kan dyka upp under dagen.

Formella krav
  • Speditionserfarenhet (erfarenhet mot disponering är meriterande)
  • Erfarenhet av spedition mot Norge (meriterande)
  • Utbildning inom spedition (meriterande)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket god datorvana
Utöver ovan nämnda krav så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ibland händer allt samtidigt vilket gör att du behöver ha en god förmåga att hantera stress samt att lösa problem. Klyschan att ha många bollar i luften stämmer väldigt bra överens i denna tjänst vilket innebär att du behöver ha ett strukturerat arbetssätt. Att bygga upp ett kontaktnät är en viktig del av arbetet så din sociala förmåga kommer att vara central för att bli en riktigt duktig speditör hos N & K.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, spedition, transport, koordinator, transportkoordinator, jobb, Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!