Servicetekniker till STILL

Servicetekniker till STILL

Arbetar du idag som mekaniker eller servicetekniker och är redo för din nästa utmaning? Vill du arbeta på ett innovativt företag som ligger i framkant vad gäller ny teknik? Då har vi ett passande uppdrag för dig! Här erbjuds du en självständig roll där du får ta stort eget ansvar och utvecklas i din roll som servicetekniker.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos STILL.

Om företagetSTILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 514 MSEK i en organisation med 110 anställda. Läs mer på www.still.se.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du med förebyggande underhåll, felsökning och reparation av truckar ute hos STILLs kunder. I den här tjänsten utgår du hemifrån och arbetar hos företagets kunder i Helsingborg med omnejd. Din främsta uppgift är att säkerställa driften hos kundens totala truckflotta genom att serva, reparera och underhålla kundens truckar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att utföra kontinuerlig service för att minska risken för oplanerade stopp. Vid akuta ärenden hanterar du felsökning samt reparation av truckar. Du arbetar självständigt med maskinens alla delar och har även dator som verktyg. I arbetet har du många sociala kontaktytor då du är kundens första kontaktperson. Vidare ansvarar du även för beställning av reservdelar. Inledningsvis får du en gedigen introduktion där upplärningen sker dels genom utbildning och därefter tillsammans med kollegor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasialutbildning, gärna inom fordon, maskin och/eller teknik
  • Några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll där du arbetat som servicetekniker eller mekaniker med inriktning bilar, lastbilar, skogsmaskiner, lantbruksmaskiner eller entreprenad
  • Meriterande om du har erfarenhet från branschen och arbetat med truckservice och reparationer
  • Meriterande med eltekniska kunskaper
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
För att lyckas i rollen är du en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och du förstår vikten av att vara noggrann och ordningsam då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du utgår hemifrån och arbetar i Helsingborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, verkstadstekniker, underhåll, underhållstekniker, reparation, truck, hydraulik, el, mekanik, lastbilsmekaniker, bilmekaniker, skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, service, verktyg, reparera, montör, mekaniker, el, verkstad, heltid, Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!