Servicemarknadschef / Workshop Leader till marknadsledande Tip Trailer

Servicemarknadschef / Workshop Leader till marknadsledande Tip Trailer

Brinner du för att leda och utveckla andra? Har du erfarenhet av tekniskt arbete och är redo för att ta nästa steg i din karriär som servicemarknadschef? I tjänsten som servicemarknadschef ansvarar du för det operativa arbetet i verkstäderna och driver Tip Trailers fortsatta utveckling framåt i Sverige.

Om företagetTip Trailer är internationellt och ett av Europas ledande företag inom uthyrning av transportutrustning för bland annat trailers och lastbilar. Tip Trailer finns i 16 länder med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg. De befinner sig i en expansiv fas och söker en servicemarknadschef till deras svenska verksamhet. Tip Trailer erbjuder dig en roll där du får arbeta med frihet under ansvar och ger dig möjlighet till utveckling.

ArbetsuppgifterI rollen som servicemarknadschef har du personalansvar för tre verkstadschefer, stationerade Helsingborg, Göteborg och Jönköping. Du arbetar nära verkstadscheferna och har det yttersta ansvaret för den dagliga driften av företagets verkstäder. Din huvudskapliga uppgift är att skapa goda förutsättningar för verkstadscheferna att lyckas. Du stöttar och guidar dem i det dagliga arbetet som bland annat består av orderläggning, hantering av reservdelar, arbete med affärssystemet, kontroll av arbetstimmar, hela flödet av hur kunderna hanteras etc. Du arbetar mycket med uppföljning av rutiner på verkstäderna, samlar in och analyserar information som sedan skickas vidare internt. Du hjälper även till med personalhantering så som semestrar, sjukfrånvaro och konflikthantering. I tjänsten ingår det veckovisa besök på varje verkstad vilket innebär ca 3 resdagar per vecka.

Formella krav
  • Relevant avslutad teknisk utbildning på minst gymnasienivå (mekanikerutbildning är meriterande)
  • Teknisk kunskap och arbetslivserfarenhet från trailers-, lastbils- och truckindustrin eller liknande
  • Flerårig erfarenhet av arbete som arbetsledare/verkstadschef/servicemarknadschef där du haft hand om personalfrågor
  • God datorvana där du utan hinder kan analysera stora mängder data
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
Vi tror att du är duktig på att samarbeta med andra då företagets organisation är platt och alla arbetar nära varandra oavsett position. Tack vare din erfarenhet är du trygg och stabil vilket avspeglas i din goda tro på dig själv. För att lyckas i rollen är du en person som tar saker i dina egna händer och får saker och ting i mål. Då du har en ledande position ser vi att du är trygg i att kommunicera med andra och förstår vikten av att dela med dig information om företaget på ett kommunikativt sätt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och bekväm med att anpassa ditt ledarskap efter situation och möta alla anställda på deras respektive nivå.

Övrig information
Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicemarknadschef, verkstadschef, personalansvar, HR, teknik, mekanik, verkstad, lastbil, trailer, arbetsledare, Helsingborg, administration
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.