Serviceledare inom VVS

Serviceledare inom VVS

Har du gedigen erfarenhet av installationsbranschen inom VVS och vill utvecklas mot ledarskap? Vi söker nu åt kunds räkning en Serviceledare till ett attraktivt bolag.

Om företagetFöretaget är ett energibolag som finns i hjärtat av Skåne.
De bär på en central och mycket stark idé om vad deras verksamhet ska kretsa kring. Det handlar om att företaget ska använda energin så effektivt som möjligt och att den energ företaget producerar ska vara 100 % förnybar.

Redan idag kommer all energi företaget levererar från sol och vatten. Det är något som både företaget och deras kunder kan vara stolta över, deras miljöengagemang stannar inte där. Företag arbetar ständigt för att begränsa verksamhetens totala klimatpåverkan och minimera koldioxidutsläppen i naturen.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta i en operativ ledarroll där dina arbetsuppgfifter bland annat kommer att bestå av installation, injustering och optimering av värmepumpar. Utöver detta så kommer du prioritera arbetarnas servicearbeteten, titta på större installationer samt förhandla och planera serviceinstallationer. Det är en tjänst som innebär mycket business to business kontakt där du fungerar som en Team Leader till 7-10 serviceinstallatörer. Du rapporterar till företagets platschef i Helsingborg.

Formella krav
  • Lång arbetslivserfarenhet inom VVS samt kyl och värmepumpar.
  • Kylteknisk behörighet
  • Körkort
  • Svenska / Engelska
Utöver ovan nämnda krav så är du flexibel, ansvarstagande och trivs med att hamna i situationer där din problemlösningsförmåga kommer väl till hands. Du har även gott ekonomiskt sinneslag och är affärsmässig i din yrkersroll.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt ÖK.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VVS, Serviceledare, kylteknik, kyltekniker, Helsingborg, ledarskap, team leader
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.