Säljsupport / Säljassistent / Administratör

Säljsupport / Säljassistent / Administratör

Är du målmedveten och strukturerad med ett intresse för försäljning? Vill du arbeta som Säljsupport på ett växande företag?

Om företagetFöretaget bedriver partihandel med diverse olika konsumentprodukter och letar nu efter sin nästa kollega till säljteamet. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som Säljsupport ansvarar du för att supportera och stärka säljaktiviteter i Norden. Du arbetar med allt ifrån orderläggning, reklamationer, varucertifikat till marknadsundersökningar och förberedelser inför kundbesök. Som Säljsupport deltar du också i möten och har en del kundkontakt, både via mail och telefon.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Något års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom försäljning och/eller service
  • God datorvana och erfarenhet av affärssystem, Navision (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
För att lyckas i rollen som Säljsupport ser vi att du är målmedveten och nytänkande med en ständig strävan att utvecklas. Du kommer gärna med förslag och idéer samt arbetar på ett proaktivt sätt. Du kännetecknas av din höga struktur och analytiska förmåga, men är också flexibel och prestigelös gällande arbetsuppgifter och förhållningssätt gentemot kollegor. Därtill är du serviceinriktad, stresstålig och trivs bäst när du får samarbeta med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljsupport, säljassistent, administratör, försäljning, heltid, Höganäs, rekrytering
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.