Säljledare / Säljchef / Sjukvård

Säljledare / Säljchef / Sjukvård

Har du ett genuint intresse för att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem? Vill du jobba i en roll där du erbjuds ett självständigt och utmanande arbete där din roll är en viktig del för företagets vidare tillväxt och utveckling?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordicare.

Om företagetNordiCare utvecklar och marknadsför noga utvalda postoperativa-, ortopediska- och rehab-produkter i hela Norden. Deras kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. NordiCare grundades 2004 och i dag är de cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken, norr om Helsingborg. NordiCares passion och drivkraft är att erbjuda funktionella produkter i tilltalande design som gör vardagen enklare för såväl användare som den medicinska professionen. De kallar det människonära design. NordiCare söker målmedvetna talanger med tydliga ambitioner och stark drivkraft som vill följa med i deras spännande resa.

ArbetsuppgifterI din roll som säljledare ansvarar du för att driva försäljningsarbetet på den nordiska marknaden. Säljkåren består idag av 10 personer som är uppdelade i två team Kirurgi respektive Ortopedi & Rehab. Din uppgift är att aktivt leda, utveckla och motivera säljarna i ditt team till att optimera säljprocessen, säljstrategier och vidareutveckla företagets befintliga såväl som potentiella A-kunder. I praktiken kan det innebära att stötta och vägleda säljarnas bearbetning av kunders operativa såväl som stödfunktioner igenom hela säljprocessen, samresor ut på säljarnas kundmöten, leda mässor och hålla i säljmöten med teamet. Utöver att leda ditt säljteam är du även en del av företagets ledningsgrupp.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning mot offentliga och privata sjukhus, gärna med erfarenhet av offentlig upphandling
  • Tidigare erfarenhet av att leda andra, meriterande
  • Körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att passa in i rollen är du en person som har intresse för och förmåga att förstå affärsmässiga principer. Du är en person som får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor och har ett genuint intresse för andra. Du har även intresse för att leda andra och har förmåga att få med dig medarbetare i arbetet genom coachning och motivation. För att lyckas i rollen krävs det också att du är en person som kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan driva ditt arbete framåt på egen hand.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Viken, Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljledare, säljchef, säljare, NordiCare, Sjukvård, ortopedi, kirurgi, rehab, äldreomsorg, Viken, Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.