Säljchef / Försäljningschef / Sales Manager till Region SYD på SUEZ

Säljchef / Försäljningschef / Sales Manager till Region SYD på SUEZ

Har du erfarenhet av att arbeta som säljchef och vill vara med att lyfta regionens försäljning till nästa nivå? Har du erfarenhet av att leda och utveckla personal? Trivs du en roll där en tät dialog med kunder och verksamhetsutveckling ligger i fokus? SUEZ Recycling är inne i en spännande fas och söker nu en Sales Manager!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SUEZ.

Om företagetSUEZ Recycling AB är ett av världens största och ledande bolag inom avfall och återvinning. I Sverige finns SUEZ på 65 orter, har drygt 1 000 medarbetare och 56 egna återvinnings och mottagningsanläggningar. SUEZ sköter avfallshanteringen i drygt 40 kommuner för ca 1,7 miljoner invånare. SUEZ skapar både värde till kunderna de levererar till samtidigt som de förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion inom tillverkningsindustrin och energisektorn.

ArbetsuppgifterI rollen som säljchef har du ett övergripande ansvar för regionens kunder men du är även kundansvarig för ett antal egna kunder. Du ingår i regionens ledningsgrupp, har en försäljningsbudget och ansvarar för att ta fram långsiktiga försäljningsstrategier. Vidare har du ett personalansvar för en etablerad säljavdelning på 14 säljare som är utspridda i regionen och arbetar kontinuerligt med att motivera samt leda din personal mot fastställda resultat och verksamhetsmål. Du ser till att regionen följer verksamhetens gemensamma säljprocess och arbetar med verksamhetens CRM-system, SalesForce.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknad/försäljning eller likvärdig utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av bred relationsförsäljning och förhandling
  • Erfarenhet av att leda och utveckla personal
  • Erfarenhet att kalkylera affärsupplägg
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Branscherfarenhet är meriterande
Som säljchef är du en uppskattad ledare som visar vägen genom ett modernt och coachande ledarskap. Du har ett stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet. För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och genom att arbeta på ett lösningsorienterat får du saker att hända samt levererar enligt plan. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och trivs i sociala situationer samt att inspirera andra. Du lägger stor vikt på moral och etik samt tummar aldrig på lagar och regler utan är ett gott föredöme för andra. Vi välkomnar alla sökande och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Inom regionen enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljningschef, sales manager, försäljning, chef, SUEZ, återvinning, Skåne, heltid
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!