Säljare / Account Manager / B2B till PreZero

Säljare / Account Manager / B2B till PreZero

Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning och trivs i en roll där du får bygga relationer? Vi söker en B2B säljare till PreZero med utgångspunkt i Helsingborg där du får möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PreZero.

Om företagetPreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner.

Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare kommer du att sälja attraktiva avfalls och miljötjänster till nya och befintliga kunder inom framförallt företag och organisationer, men även till fastighets- och bostadsrättsföreningar. Företaget strävar efter att ha långvariga kundrelationer vilket innebär en kundvårdande roll samtidigt som du arbetar med merförsäljning och nykundsbearbetning. Som säljare på PreZero kommer du att ha ett nära samarbete med andra regionala säljare samt den lokala verksamhetschefen. Rollen innebär en kombination av nykundsbearbetning och förvaltning av nuvarande kunder.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Några år års erfarenhet av produkt och tjänsteförsäljning
  • God datorvana, speciellt från Officepaketet
  • B körkort
  • Stort tekniskt intresse
  • Erfarenhet från CRM system (Meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Utöver ovan nämnda krav så brinner du för försäljning. Du kan konsten att skapa värde för PreZero kunder genom att bygga långsiktiga relationer. Du är serviceminded, strukturerad och har ett stort driv. Att arbeta mot uppsatta mål är något du både trivs med och triggas av. Du är prestigelös och ser samarbeten som den snabbaste och bästa vägen till målet.

Övrig information
Start: Med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Account Manager, B2B, Helsingborg, Försäljning, PreZero, heltid, rekrytering, Helsingborg, Skåne
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!