Rivningarbetare / Byggarebetare / Anläggningsarbete /Demonteringsarbetare

Rivningarbetare / Byggarebetare / Anläggningsarbete /Demonteringsarbetare

Är du en arbetsam och alert person som gillar fysiskt arbete i en varierande miljö? Just nu söker Areco rivningsarbetare till deras team i Helsingborgstrakten.

Om företagetAreco Contractor AB:s huvudsakliga verksamhet sker i Skåne, Blekinge, Småland och Göteborgsområdet. Företaget har en omsättning på ca 110 Mkr årligen och ca 90 Mkr av dessa är rivningsuppdrag. Areco Contractor AB har 60 anställda. Deras huvudkontor ligger i Helsingborg. Areco Contractor ingår i Areco-koncernen som har sitt säte i Malmö och omsatte ca 2 miljarder kronor 2018.
Deras grundvärderingar är ansvar, engagemang och omtanke och vi arbetar för att vårda våra kunder och deras intressen och arbetar aktivt för att göra bygg- och rivningsbranschen mer jämlik.

ArbetsuppgifterSom rivningsarbetare på Areco ingår du i rivningteam på två till femton personer och arbetar med att genomföra och förbereda rivningsarbeten runt om i Helsingborgstrakten. Du arbetar främst utomhus där rivningsobjekten är byggnader av varierande storlek som ska rivas helt. Arbetet är av fysisk karaktär där du utför rivningsarbetet genom att bända, bära, sortera och flytta material. I vissa perioder åker du även till andra delar av Skåne för att utföra rivningsarbeten tillsammans med din grupp. Om du har intresset och viljan finns det möjligheter för duktiga medarbetare att gå utbildningar och göra intern karriär.

Formella krav
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • God förståelse i svenska
  • Fallskyddsutbildning, grävmaskinkort, heta arbeten, liftutbildning (meriterande)
För att lyckas i den här rollen är du flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och platser och är framför allt inte rädd för att hugga i när det behövs. Du är snabb på att komma igång med nya arbetsuppgifter och har lätt för att se vad som behövs göras för att komma vidare med ett projekt. Som person är du ordningsam och har koll på din utrustning och att den fungerar på ett önskvärt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Areco.

Arbetstider: 07.00-16.00
Lön: Enligt GFL
Start: Omgående, med hänsyn till kortare uppsägningtid
Övrigt: Arbetet innebär resor med övernattning några gånger per år

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rivningarbetare, Byggarebetare, Anläggningsarbete, Demonteringsarbetare, bygg, entrepenad, rivning, heltid, Helsinborg, Skåne,
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.