Resande servicetekniker till Lifts All, Skåneregionen

Resande servicetekniker till Lifts All, Skåneregionen

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker? Motiveras du av att till större delen vara ute hos kund? I rollen som servicetekniker hos Lifts All erbjuds du ett varierat arbete där du ansvarar för installation, service och reparation.

Om företagetLifts All AB är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även utrustning till återförsäljare samt till flygplatser både inom Sverige och internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av tryckluftsdrivna lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm och här arbetar ett 30-tal anställda tätt tillsammans med försäljning, utveckling och produktion. Företagskulturen är familjär, präglas av en stark gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker arbetar du primärt ute hos kund och utför installationer, servicearbete samt reparationer av företagets produkter såsom skensystem och lyftutrustning. En del av servicearbetet sker även på det lokala kontoret i Järfälla. I rollen ingår att tillsammans med säljare närvara på kundbesök och utföra inmätningar inför potentiell lyftutrustning. Vidare är du även delaktig i utvecklingsarbete av arbetsuppgifterna samt verksamheten.

Denna roll innebär mestadels resor inom Sverige men det kan även förekomma resor utomlands.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av servicearbete såsom servicetekniker eller liknande arbetsuppgifter
  • Kunskap inom styr och reglerteknik, meriterande med kunskap inom pneumatik
  • Kunskaper inom ritningsläsning
  • System- och datorvana
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det här är en roll för dig som motiveras av att ha ett stort kundfokus och gärna skapar en god relation med både dina kunder samt kollegor. Då arbetet varierar i arbetsuppgifter och rent geografiskt ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och har lätt för att anpassa dig. För att lyckas i rollen tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att ta initiativ samt driva ditt eget arbete framåt. Då du representerar Lifts All ute på fältet ser vi att du värdesätter förtroende och pålitlighet samt har ett professionellt förhållningssätt som präglas av en hög servicenivå.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lifts All.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Kontoret är beläget i Höganäs, går även att utgå från hemmet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, serviceingenjör, service, tekniker, teknik, pnemuatik, styrteknik, reglerteknik, lyftutrustning, Lifts All, ritningsläsning, CAD
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.