Resande montör till Altan DK

Resande montör till Altan DK

Har du en händig bakgrund och söker efter ditt nästa steg i karriären? Vill du vara en del av ett modernt företag och deras tillväxtresa? Danska AltanDK växer och ska nu utöka sitt team av montörer i Skåneregionen, med huvudfokus på Helsingborg. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på ungefär 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering därefter. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Altan DK har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt förutsatt att samarbetet fungerar. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAltanDK är Danmarks ledande företag inom hissar och balkonger för befintliga fastigheter. De monterar över 3 000 balkonger årligen i Danmark och ungefär 25 hissar. År 2016 utvidgade man sin verksamhet till att omfatta södra Sverige, och de sysselsätter nu cirka 150 anställda inom försäljning, projektering, produktion och montering i Danmark och Sverige. För närvarande fokuserar man främst på de större städerna i södra Sverige; Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad och Göteborg. Ambitionen är att nå samma position i Sverige som man har i Danmark, och på lång sikt i hela Norden - på balkong- såväl som på hissmarknaden.

ArbetsuppgifterSom Montör för AltanDK kommer du att ingå i ett team om två personer som jobbar sida vid sida inom Skåne, med stort fokus på Helsingborgsområdet. Tillsammans är ni ansvariga för att planera och strukturera det vardagliga arbetet så att respektive projekt fortlöper så smidigt som möjligt. Detta involverar, utöver monteringen, även samordnande med berörda leverantörer, samarbetspartners, kunder och projektledare. Utöver det administrativa arbetet och nödvändiga dialoger ansvarar ni tillsammans för att planlägga och utföra alla hantverksmässiga uppgifter i samband med montering av balkonger enligt utlämnat projektmaterial. Under monteringens förlopp har ditt team även ett dagligt ansvar för att säkerställa att arbetet sker i enlighet med företagets och lagens krav.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet inom hantverk- eller montörsyrke
  • Erfarenhet som snickare är meriterande
  • B-körkort
För att passa i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i team. Du bör vidare ha en känsla för service, bemötande och skapar ett förtroende hos de människor du kommer i kontakt med. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och håller ständigt en hög kvalitét i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, balkongmontör, snickare, murare, bygg, byggarbetare, altan,
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!