Projektledare inom fastnät till nytänkande Netel

Projektledare inom fastnät till nytänkande Netel

Har du ett intresse för projekt och vill utvecklas som projektledare? Vi söker dig med en entreprenöriell förmåga som brinner för att möta kundens behov och utveckla nya affärer. Här erbjuds du ett arbete med helhetsperspektiv och ansvar på ett etablerat och expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetNetel Group bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och huvudkontoret finns beläget i Slagsta, Stockholm. Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och under-håll av infrastruktur för kommunikation och el. Netel AB projekterar, bygger och installerar allt från stadsnät till bredbandsuttagen i lägenheter och villor. De bygger fysiska bredbands-, telekom- och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet med kunden i fokus.

Netel erbjuder en trygg arbetsplats med ständigt växande och utvecklande verksamheter där person-ligt engagemang och individuellt ansvarstagande är två av de viktigaste drivkrafterna. Netel är stolta över sin innovationsförmåga och över de 15 verksamma år som de kunnat bidra med till att utveckla branschen.

ArbetsuppgifterI rollen projektledare är ditt huvudsakliga ansvar att säkra projektens genomföranden. I din roll förväntas du fungera som ett föredöme för Netel genom att engagera och stärka nöjdheten hos Netels kunder, underentreprenörer och medarbetare. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, vara delaktig i anbudsförfarandet, leverera en projektplan, göra resurs- och kostnadsberäkningar med målsättningen att utföra projektet enligt tidsplan och bibehållen ekonomi. Som projektledare är du ansvarig för att säkerställa att teamen får rätt förutsättningar för att genomföra projekten. Du ansvarar även för upphandlande av beställarnas godkända entreprenörer och säkerställer att alla underentreprenörer följer rådande arbetsrätts- och arbetsmiljölagstiftning. Utöver detta så arbetar du även aktivt med att försöka förbättra rutiner och produktionen.

Du rapporterar till projektchefen men har även ett nära samarbete med byggledare, övriga projekt samt Netels stödfunktioner som tex Inköp, Ekonomi och HR.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av att driva egna processer eller att arbeta med ekonomiska uppgifter
  • Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Tidigare branscherfarenhet av byggsektorn och/eller erfarenhet av projektledning i entreprenörsbranschen (meriterande)
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som projektledare på Netel är du en flexibel person med vana att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett framgångsrikt sätt. Du är kommunikativt stark och delar gärna med dig av din kunskap och dina erfarenheter med hela verksamheten, men även med kund. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmågan att arbeta självständigt och har lätt för att fatta beslut. Du uppskattar en varierande och fartfylld vardag samt besitter förmågan att engagera dina kollegor och leda dem framåt.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Netel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Netel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg, resor i Sverige kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projektledning, projektör, beredare, fiber, telekom, infrastruktur, infranät, infranet, markentreprenad, entreprenad, entreprenadbransch, IT, installation, avtal, Helsingborg, Skåne
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.