Projektledare inom el och belysning till Caleidoscope

Projektledare inom el och belysning till Caleidoscope

Har du en bakgrund inom el och belysning och söker efter din nästa utmaning? Trivs du därtill i en samordnande roll med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter? Caleidoscope söker nu efter sin nästa Projektör / Projektledare, med ansvar för att leverera helhetslösningar inom undertak, belysning och elsystem till deras kunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Caleidoscope.

Om företagetCaleidoscope säljer unika helhetslösningar inom undertak, belysning och elsystem under egna varumärken. De tillverkar sina produkter hos underleverantörer från Kina i Öster till Skandinavien i Norr utan mellanhänder. Företaget har en innovativ teknikorienterad ådra och drivs framåt genom nära och utvecklande relationer med sina kunder. De monterar lösningar med sitt externa montageteam ute hos kunder och lämnar över en färdig lösning för både ljus, el och undertak. Som organisation är de familjära och dynamiska, där du som person har stora utvecklingsmöjligheter att ta för dig för att växa i din roll tillsammans med bolaget. Just nu befinner de sig i en starkt växande position på marknaden och letar efter nya kollegor att fortsätta sin spännande resa med.

I nedan video kan du se ett av deras case och hur de med smarta tak- och belysningslöningar skapat rätt känsla i en Cloetta Brand Store.

ArbetsuppgifterSom Projektör / Projektledare är du ytterst ansvarig för framtagning av helhetslösningar inom undertak, belysning och el. I samråd med säljteam, företagsledning, kunder och externa samarbetspartners inom montering övervakar och driver du processen från kundförfrågan till offert och slutmontering.

Ditt dagliga arbete innefattar framtagning av kalkylering- och ritningsunderlag genom CAD, el- och belysningsplaner, orderläggningar, fraktbokningar och aktuell logistikplanering med interna samt externa partners. I takt med att du levererar och framtar helhetskonceptet är du även ansvarig för att säkerställa och genomföra en högkvalitativ kundupplevelse.
Du bör även vara trygg med att ett visst resande i tjänsten kan förekomma, även om det inte kommer vara en central del av din vardag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Grundläggande kunskaper / behörigheter inom el
  • Erfarenhet av dimensionering och projektering inom el är meriterande
  • Erfarenhet av CAD
  • Grundläggande vana av Office-paketet
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
För att passa i rollen ser vi att du är handlingskraftig och tar ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter, både på ett individuellt och ett kollektivt plan. Det är viktigt att du är lyhörd gentemot både kollegor och samarbetspartners samt påvisar ett stort engagemang i din roll. Vidare är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat samt serviceinriktat förhållningssätt gentemot de uppgifter du ställs inför. Vi ser gärna att du är kreativ och nytänkande med de tekniska förutsättningarna i beaktning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, projektledare, el, belysning, undertak, helsingborg, heltid, elektriker, konceptlösningar, dimensionering, projektering
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!