Projektör / Nätplanerare / Fiber / Fiberprojektör till Relacom

Projektör / Nätplanerare / Fiber / Fiberprojektör till Relacom

Har du tidigare jobbat med fiber, har god materialkännedom och är en person med ambition att utvecklas som projektör? Relacom söker just nu efter en projektör till deras kontor i Helsingborg.

Om företagetRelacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade mot nätet. De bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är de cirka 500 medarbetare. Förutom i Sverige finns de även i de nordiska länderna. Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Deras kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter. Relacom expanderar inom byggnation av fiber, dels till befintliga kunder och dels även åt byanätsföreningar liksom inom stadsnäten.

ArbetsuppgifterI rollen som projektör ansvarar du för att upprätta planritningar och att skapa underlag för byggnation och installation av fibernät. Du utgår från Relacoms kontor i Helsingborg och när behovet finns leder och fördelar du även arbetet på fält. Du ritar nätstrukturen i CAD utifrån den data du samlat in. I dina arbetsuppgifter kan det även ingå att mängda upp material, söka bygglovstillstånd och att skapa slutdokument. Du har ett nära samarbete med projektledare, dokumentatör samt ledande montör.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Fibererfarenhet
  • CAD-kunskaper
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som projektledare är du en person som trivs i en ledande roll och kan ta affärsmässiga beslut för dina kunder. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och kan anpassa dig efter andra samtidigt som du kan stå på dig i dialoger när det behövs. Du är en person som tycker om att ta stort eget ansvar och kan på så vis driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett öga för detaljer. Vidare är du en person som har intresse för och förmåga att förstå affärsmässiga principer, företagande samt företagsekonomi.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Relacom har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Relacom en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, projekt, administration, teknik, entreprenad, entreprenör, AB04, nät, fiber, kabel, ABT06, Malmö, Relacom, projektör, projectering, CAD, AutoCAD
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.